Facturare. Factura Fiscala

Facturile fiscale vor fi trimise exclusiv prin intermediul sistemului e-Factură.

Facturile fiscale pentru clienții din Republica Moldova
Facturile fiscale vor fi trimise exclusiv prin intermediul sistemului e-Factură. După emiterea facturii, vă vom notifica prin poșta electronică (email), la adresa de email furnizată de Beneficiar prin intermediul Sistemului de Clienți.

Factura fiscală va fi emisă după efectuarea plății și va fi trimisă prin email în maxim 14 zile.

Aceasta este factura finala si reprezinta un original, va rugam sa o tipariti pentru a o folosi ca document contabil. Stampila si semnatura nu mai sunt obligatorii pe facturi, conform ORDIN Nr. 562 din 04.04.2014 "Regulament e-Factura" si care mentioneaza: "În cazul facturilor/facturilor fiscale electronice, pentru serviciile prestate către beneficiari, generate şi semnate de către Furnizor în SIA „e-Factura”, aplicarea de către Furnizor a semnăturii olografe şi ştampilei pe suportul de hîrtie nu este obligatorie."

Dacă aveți nevoie de un "Act de verificare", vă rugăm să deschideți un tichet în departamentul nostru de "Facturare" furnizând următoarele informații: Numele companiei și perioada pentru actul de verificare.

Facturile fiscale pentru clienții din alte țări
Pentru clienții din afara Republicii Moldova, după ce plata este confirmată pe contul nostru bancar și în sistemul de facturare, vă trimitem imediat o factură (invoice).

Magic-Net SRL

Cod fiscal: 1008600052343

TVA: 0308208

MagicNet.MD oferă servicii de găzduire web, găzduire VPS și servere dedicate cu servere rapide de 1Gbps și suport tehnic de înaltă calitate.